Кубок України серед школярів з більярдного спорту "Триборство" Полтава, КСБ ПолтНТУ • 27 жовтня - 1 листопада 2019

Game
Пирамида - многоборье
Category
Національний
Type
Iндивідуальний
Venue
Полтава, КСБ ПолтНТУ
просп. Першотравневий, 24
Start
27-10-2019 17:00
Final
01-11-2019

Регламент

проведення Кубку України серед школярів

з більярдного спорту "триборство"
(Вільна піраміда, Динамічна піраміда, Комбінована піраміда)

 

  1. Цілі та завдання

Кубок України серед школярів з більярдного спорту "триборство" (Вільна піраміда, Динамічна піраміда, Комбінована піраміда) (далі − Кубок) проводиться з метою:

активізації навчально-тренувальної роботи в закладах загальної середньої освіти (далі – ЗЗСО);

широкого залучення школярів до занять фізичною культурою та спортом;

подальшого розвитку більярдного спорту і його популяризації в державі;

підвищення рівня майстерності спортсменів;

відбору кандидатів до складу учнівської збірної команди України з більярдного спорту для участі в міжнародних змаганнях;

визначення чемпіонів України з більярдного спорту серед школярів.

 

  1. Строки і місце проведення заходу

Змагання проводяться з 25 по 28 жовтня 2019 року в м. Полтава більярдний клуб Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка за адресою: Першотравневий проспект, 24, та більярдний клуб «Дінаріс» за адресою: вул. Зінківська, 6/1а.

 

  1. Організація та керівництво проведенням заходу

Загальне керівництво проведенням Кубку здійснюється Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (далі − Комітет) та Громадською організацією «Федерація спортивного більярду України» (далі − Федерація).

Безпосереднє керівництво проведення покладається на Полтавське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (далі – філія Комітету) спільно з обласним (міським) осередком Федерації, суддівську колегію, склад яких погоджує Федерація і затверджує Комітет.

 

  1. Учасники заходу

До участі у Кубку допускаються команди ЗЗСО незалежно від відомчої підпорядкованості та форм власності за двома віковими категоріями: 

Старші школярі  – 2002-2006 років народження (юнаки, дівчата);

Молодші школярі – 2007 року народження та молодші
(юнаки, дівчата).

Слад команд не обмежений.

Для дотримання правил безпеки під час Кубку кожен учасник повинен мати екіпіровку, яка відповідає вимогам правил більярдного спорту.

Форма одягу учасника:

обов’язково − темні туфлі, темні костюмні брюки (не джинси, не слакси), без заклепок і прикрас, одноколірна сорочка (не поло, не трикотаж);

рекомендовано − жилет та метелик.

Одяг учасників повинен бути чистий та охайний. Для всіх учасників сорочка повинна постійно залишатися заправленою в брюки, без розривів і випусків. Учасники які не дотримались визначеним цим Регламентом форми одягу до Кубку не допускаються.

 

  1. Характер заходу

Змагання особисто-команді, проводяться відповідно до діючих правил більярдного спорту.

Змагання проводяться за міжнародними правилами «Піраміда. Офіційні міжнародні правила» (Затверджено наказом Президента Міжнародної конфедерації Піраміди №12 від 11.12.2017 року, які введено в дію з 01.01.2018 року).

 

  1. Програма проведення заходу

Змагання проводяться з 25 по 28 жовтня 2019 року в м. Полтава, більярдний клуб Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка за адресою: Першотравневий проспект, 24, та більярдний клуб «Дінаріс» за адресою: вул. Зінківська, 6/1а.

25.10.2019 р.:

день приїзду учасників змагань, мандатна комісія, збори представників, суддів;

16-00 по 18-00 – реєстрація учасників (підтвердження електронної реєстрації, до мандатної комісії подаються оригінали іменних заявок).

26.10.2019 р.:

9-00 по 9-30 – реєстрація учасників.

10.00 по 10.30 – урочисте відкриття Кубку;

10.30 по 18.00 – відбіркові змагання.

27.10.2019 р.:

10.00 по 18.00 – відбіркові змагання.

28.10.2019 р.:

10.00 по 14.00 – півфінальні та фінальні змагання;

14.30 – підведення підсумків, нагородження переможців і призерів Кубку.

На церемонії відкриття присутність всіх учасників: спортсменів, тренерів та представників команд, обов'язково. У разі відсутності спортсмена

на церемонії відкриття, оргкомітет залишає за собою право дискваліфікувати його від участі в змаганнях.

Під час підведення підсумків обов'язкова присутність переможців і призерів Кубку у визначеним цим Регламентом формі одягу.

Порядок відкриття та закриття Кубку, режим і графік його проведення, а також особливі умови, визначаються оргкомітетом спільно з головним суддею в залежності від кількості заявлених учасників Кубку.

В залежності від кількості заявлених учасників, можливе обмеження часу зустрічі.

Жеребкування відбудеться до початку Кубку, жереб згідно рейтингу ФСБУ з урахуванням командної боротьби, школярі з одного регіону розподіляються в різні групи, що заноситься в протокол реєстрації та жеребкування учасників Кубку.

Зустріч за третє місце не проводиться. Обидва учасники і обидві учасниці займають третю позицію в підсумковому протоколі і стають бронзовими призерами Кубку.

 

  1. Безпека та підготовка місць проведення заходу

Підготовка місць проведення Кубку здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».

 

  1. Умови визначення першості та нагородження

переможців та призерів

Особиста першість визначається за турнірною сіткою змагань у кожній віковій групі серед юнаків та дівчат.

Командна першість визначається за 2 кращими результатами у віковій групі серед юнаків та 2 кращими результатами у віковій групі серед дівчат.

Переможці та призери в особистому заліку нагороджуються медалями та дипломами Комітету.

Переможці та призери в командному заліку нагороджуються медалями та дипломамиКомітету.

 

  1. Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників.

Витрати з організації і проведення Кубку (проїзд, проживання, харчування іногородніх суддів, харчування місцевих суддів, придбання кубків, канцтоварів, медичне забезпечення) здійснюються за рахунок коштів залучених Федерацією.

Придбання медалей та дипломів за рахунок коштів Комітету.

Витрати на участь команд у змаганнях (проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, розміщення, харчування спортсменів та тренерів) за рахунок коштів організацій, що їх відряджають.

Умови фінансування Кубку можуть бути змінені.

 

  1. Терміни та порядок подання заявок на участь у заході

Попередні заявки учасників на участь у Кубку подаються на електрону адресу: alexbeznosyuk57@gmail.com − директору Федерації з розвитку більярдного спорту («Пул», «Снукер», «Піраміда») у ЗВО професору Безносюку Олександру Олексійовичу за 7 днів до початку Кубку. До Кубку допускаються спортсмени і команди, які підтвердили свою участь в установлений термін.

Засідання мандатної комісії проводиться особами, які призначаються головним суддею Кубку. До складу мандатної комісії, в обов’язковому порядку, входить представник філії Комітету та обласного (міського) осередку Федерації. Протокол засідання мандатної комісії є невід’ємною частиною Звіту головного судді.

Для участі у змаганнях до мандатної комісії в день приїзду подаються:

іменні заявки, завірені керівниками підрозділів обласних ФСБУ та лікарем медично-фізкультурного диспансеру;

учнівські квитки учасників або довідки з фотокартками про навчання в ЗЗСО, завірені керівником цього ЗЗСО;

свідоцтво про народження або паспорт громадянина України;

поліс медичного страхування від нещасного випадку для кожного учасника на термін проведення Кубку.

 

  1. Інші умови

Оперативний звіт про проведення Кубку (який містить в т. ч. 3 - 4 фото, відео, інформацію про кількість команд та учасників, відкриття та закриття Кубку) подається філією Комітету в день закінчення Кубку на
електронну адресу: sportcomitet.mon@gmail.com (Анастасія Волобуєва моб.
тел.: 067-988-80-25).

Вимоги до фото звіту: розмір не менше 600 пікселів по меншій стороні, 1500 по більшій стороні, рекомендовані пропорції 3:2, формат jpeg/jpg, ступінь стиснення не менше 75%.

Вимоги до відео звіту: тривалість min. 12 секунд, max. 6 хвилин, цифрова роздільна здатність не менше 1280 х 720 пікселів, співвідношення сторін 16:9 або 4:3, горизонтальне положення у разі зйомки на телефон).

Філія Комітету в п’ятиденний термін після закінчення Кубку подає в двох примірниках до Комітету підсумкові матеріали про проведення Кубку, які складаються з Звіту головного судді, протоколів матчів, результатів Кубку, заявок команд, протоколів засідання мандатної та технічної комісій за адресою: вул. Дмитрівська, 46, м. Київ, 01054, Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України (e-mail: sport_vnz@ukr.net) та директору з розвитку більярдного спорту з дисциплін «Пул», «Снукер», «Піраміда» у закладах вищої освіти України професору Безносюку Олександру Олексійовичу (моб. тел.: 067-907-32-88, e-mail: alexbeznosyuk57@gmail.com).

 

 

Цей регламент є офіційним викликом на змагання.

 

Звіт

головного судді про проведення змагань

 

  1. Вид спорту: ___________________________________________________
  2. Назва змагань: __________________________________________________________________
  3. Дата проведення: ___________________ Всього днів: __________________
  4. Місце проведення: ____________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. В змаганнях приймали участь:

Команди міст __________________________________________________________________

  1. Кількість учасників по заявках: _____________________ чол.
  2. Прийняли участь у змаганнях: _____________________ чол.

Із них: _____ чоловіків, _____ жінок, _____ юнаків, _____ дівчат.

  1. Наявність відповідних документів до поданих заявок:

__________________________________________________________________

  1. Командні результати:

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

  1. Нагородження переможців та призерів: ____________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. Виконання розрядних нормативів: ___________________________________
  3. Кількість протестів ________ , та вжиті заходи ___________________________________________________________‎‎‎‎‎‎‎‎_______

__________________________________________________________________

  1. Підготовка місць змагань: __відмінно_________________________________
  2. Стан погоди: _____________________________________________________
  3. Характеристика роботи суддівської колегії: ___________________________
  4. Висновки та пропозиції: __________________________________________________________________

Головний суддя змагань, суддя _________________________________________

Головний секретар змагань ____________________________________________

 

« __ » _______________ 201__ року

Participants list

1Київ200717
2Київ200714
3Дніпро2010
4Дніпро200913
5Харків200619
6Харків20091юн15
7Київ201027
8Одеса200824
9Кропивницький2004КМСУ
10Чернівці2004КМСУ8
11Кременець200919
12Київ201013
13Кременчук200317
14Київ2008КМСУ2
15Харків20034
16Харків20082юн4
17Кропивницький200623
18Кропивницький20041юн29
19Кропивницький200528
20Кропивницький2005113
21Кропивницький2010КМСУ6
22Харків200713
23Кривий Ріг2004КМСУ1
24Кропивницький2005115
25Дніпро200812
26Харків20092юн
27Світловодськ2010КМСУ5
28Київ20035
29Одеса200625
30Київ2005КМСУ
31Київ201214
32Кропивницький20071юн5
33Кропивницький2008КМСУ1
34Київ20065
35Київ2008
36Решетилівка200420
37Решетилівка20097
38Харків20091 р.
39Київ200911
40Київ2007218
41Харків20031юн
42Кропивницький20112юн20
43Кривий Ріг2006КМСУ12
44Дніпро20051юн18
45Кривий Ріг2008КМСУ1
46Київ2010
47Кропивницький2004КМСУ1
48Харків20102юн23
49Кропивницький2011КМСУ9
50Дніпро201021
51Київ20032
52Харків20051юн10
53Кременчук20066
54Кропивницький20021юн3
55Дніпро2003
56Кропивницький200527
57Кропивницький200324
58Кропивницький20061юн16
59Кропивницький2006КМСУ7
60Дніпро2002
61Одеса20086
62Кременчук200322
63Київ200413
64Дніпро2005КМСУ14
65Дніпро201122
66Кременчук200725
67Кривий Ріг20067
68Кременчук200526
69Кропивницький20051юн19
5942
5924
5814
5834
5743
5704
5630
5630
5530
5532
5432
5413
5313
5330
5220
5230
5102
5131
5002
5003
4920
4930
4820
4830
4732
4720
4602
4630
4523
4520
4431
4403
4330
4330
4203
4223
4130
4113
3903
3712
3621
3630
3531
3403
3420
3313
3123
2632
2403
2403
2330
2331
2213
2230
2130
2130
2003
2032
1932
1931
1813
1832
1730
1732
1403
1330
1313
1313
1230
1213
1103
1130
1031
1030
1002
912
9-10
821
80-1
730
703
603
630
531
530
530
403
403
40-1
330
303
332
331
213
223
20-1

Final Standing

Харків20091юн0.00%0.0
Кривий Ріг2004КМСУ0.00%0.0
Харків20092юн0.00%0.0
Київ20030.00%0.0
Київ20080.00%0.0
Харків20091 р.0.00%0.0
Харків20031юн0.00%0.0
Київ20100.00%0.0
Харків20102юн0.00%0.0
Дніпро20100.00%0.0
Кропивницький20021юн0.00%0.0
Дніпро2005КМСУ0.00%0.0
Кропивницький20051юн0.00%0.0

Place 1

Київ2004195.00%19.5
Кривий Ріг2008КМСУ92.33%29.0
Кропивницький2006КМСУ91.33%30.5
Київ2007173.67%19.5

Place 2

Дніпро2008178.33%21.0
Чернівці2004КМСУ74.67%22.5
Кропивницький2004КМСУ67.33%11.5
Кропивницький2010КМСУ58.67%11.5

Place 3-4

Кропивницький2004КМСУ75.00%16.5
Харків20082юн72.00%15.0
Харків2007170.67%15.0
Київ2008КМСУ67.33%5.5
Харків200356.67%16.5
Кропивницький2008КМСУ50.00%5.5
Кременчук200648.00%5.5
Кривий Ріг200633.33%5.5

Place 5-6

Дніпро2009130.33%1.5
Київ200622.00%1.5
Світловодськ2010КМСУ12.33%1.5

Place 5-8

Харків2006170.67%12.5
Кропивницький2005169.33%12.5
Харків20051юн64.33%12.5
Кропивницький2011КМСУ58.33%11.0
Київ2007250.00%11.0
Дніпро200248.67%12.5
Київ2010248.33%11.0
Кременчук200747.00%11.0

Place  7 

Решетилівка20095.33%0.0

Place 9-12

Кропивницький20112юн57.67%9.0
Кропивницький200550.00%10.5
Кременчук200349.00%10.5
Київ201046.67%9.0
Київ200337.00%10.5
Дніпро201134.33%9.0
Кропивницький20071юн33.00%9.0
Кропивницький200532.00%10.5

Place 13-16

Одеса200836.67%7.0
Кропивницький2005135.67%8.5
Кропивницький20061юн35.67%8.5
Решетилівка200433.00%8.5
Кривий Ріг2006КМСУ13.33%8.5
Дніпро20105.33%7.0
Київ20070.00%7.0
Одеса20080.00%7.0

Place 17-24

Кременець200935.33%5.0
Кропивницький200631.00%6.5
Кропивницький200331.00%6.5
Київ20129.33%5.0
Кременчук20038.33%6.5
Кропивницький20041юн8.33%6.5
Київ20090.00%5.0
Дніпро20051юн0.00%6.5

Place 25-27

Одеса20068.33%0.0
Кременчук20058.33%0.0

Place ×

Київ2005КМСУ33.33%0.0
Дніпро200333.33%0.0